Afbeelding

De vakantie in zicht!

wo 19 juli 2023 De Boer op

Het mooie vind ik… iedereen beleeft vakantie/ de zomer op zijn eigen manier. De één gaat naar het buitenland. Een ander blijft in Nederland en weer een ander blijft thuis. Sommigen moeten juist in de zomer met hun werkzaamheden knallen.


Op de boerderij gaat het werk altijd door. Soms fijn, maar soms ook goed om even weg te gaan. Want het werk, dat blijft wel. Er zijn gelukkig lieve professionele mensen die de boerderij even willen overnemen. Want een bedrijf en je dieren geef je niet zomaar uit handen.


Maar wat treffen wij het om in het mooie Vechtdal te wonen. Eigenlijk hoef je helemaal niet ver van huis om te kunnen genieten van al het moois. Veel vakantiegangers komen juist deze kant op om hier te recreëren. Volgens mij mogen wij daar met zijn allen best trots op zijn.


Ik wil jullie nog een zomertip geven.


Wist je dat veel agrariërs juist in de zomerperiode (ook) activiteiten organiseren? Denk aan producten die je rechtstreeks bij de boer kunt kopen, zoals lekker bbq vlees, softijsjes, nieuwe aardappelen, aardbeien, een vers eitje en heerlijke zelfgemaakte zuivel. Ook kun je een rondleiding krijgen over het erf. T

enslotte worden agrarische dagen georganiseerd, bijv. in het centrum, op de camping of een fietstocht. In sommige dorpen worden keuringen georganiseerd. Voor ieder wat wils en leuk voor jong en oud! Mooi om te zien wat de herkomst is van ons Nederlandse voedsel!


Bij deze wens ik jullie een fijne zomer!

Liset Kelder

Educatie- en melkveebedrijf Kelder


Afbeelding
Jongeren uit Den Ham helpen Armenië Twenterand 24 minuten geleden
Grens Heuvelen Classic op 8 juni
Toerclub H.W.V organiseert toertocht op 8 juni Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
"Een uitvaart moet vooral een waardevolle herinnering creëren" Partnerbijdrage 1 uur geleden
Afbeelding
Kerkdiensten van 9 en 12 mei Kerk 1 uur geleden
Afbeelding
Medische diensten van Hemelvaartsdag 9 mei en 11 en 12 mei Medisch 2 uur geleden