Dirk en Jannie Drogt-Waterham kijken terug op een druk bezet leven en genieten nu volop van hun vrije tijd. (Foto: G. Brokelman).
Dirk en Jannie Drogt-Waterham kijken terug op een druk bezet leven en genieten nu volop van hun vrije tijd. (Foto: G. Brokelman). G. Brokelman

Gouden paar geniet van elke nieuwe dag

wo 8 mei 2024 Hardenberg

Aan de Zwiersstraat in Dedemsvaart hangt de spreekwoordelijke vlag vandaag in top. Reden voor de feestelijkheden is het gouden huwelijk van het echtpaar Dirk Drogt en Jannie Drogt-Waterham. 

De 69-jarige in Lutten geboren Jannie en haar Dirk (76), die van oorsprong uit Drogteropslagen komt, leerden elkaar destijds kennen in Dedemsvaart via een autorijschool, waar Dirk les gaf en Jannie rijles volgde.  De aantrekkingskracht tussen de twee leidde op 8 mei tot een huwelijk, waaruit drie kinderen werden geboren. De familie is intussen gegroeid met 7 kleinkinderen. Vanwege gezondheidsproblemen wordt het gouden huwelijk niet gevierd. “We zijn blij dat we samen zijn en hopen dat nog een hele tijd zo te houden,” aldus Jannie. Jannie en Dirk zijn bekende ‘gezichten’ in Dedemsvaart. Zij vanwege onder meer haar werk als verzorgende. Hij met name als  beheerder van het voormalige ‘Centrum’. Beide echtelieden genieten anno 2024 van elke dag. Hij met name als postbezorger en fervent kaarter en Jannie van de dagelijkse beslommeringen en als koorlid van het Koor Zonder Naam. 

Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 2 minuten geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Schilderijententoonstelling over 'Zeven Profetessen' Coevorden 6 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde ontmoetingsavond Hardenberg 7 uur geleden