Afbeelding

Inloopbijeenkomst over park bij Marslanden

do 9 mei 2024 Hardenberg

Aan de rand van de wijk Marslanden leggen ze een park aan. Het ontwerp voor het park is klaar. Bekijk het ontwerp tijdens een inloopbijeenkomst op 15 mei tussen 18.00 uur en 19.30 uur in het gemeentehuis in Hardenberg. Je kunt ook meedenken over de naam van het nieuwe park. 

Er wordt flink gebouwd in Marslanden. Op dit moment wordt gebouwd in de buurten Marshoogte en Havezate Es. Na de zomer start de bouw van woningen in Ydenhoogte. Op de strook tussen Ydenhoogte en de N34/Eugenboersdijk leggen we een park aan. De Molengoot loopt door het park. Het nieuwe park sluit aan op het Vechtpark en Heemsermarspark. Samen vormen deze parken een groene parelketting door Hardenberg. 

Het ontwerp voor het nieuwe park is klaar 

Er is een ontwerp gemaakt voor het nieuwe park. In het park vind je straks verschillende soorten en lagen beplanting. Op sommige plekken is de beplanting wat dichter. Er komen ook open plekken. Via een breed wandelpad loop je straks een rondje door het park of langs de Molengoot. 

Drie unieke plekken 

In het park liggen drie unieke plekken. Het Speeleiland wordt een walhalla waar kinderen zich kunnen uitleven. Op het Natuureiland is ruimte voor dieren en wat wildere planten. Hier leggen ze een vlonderpad aan. Vanaf de Marsheuvel zie je tussen de bomen door de skyline van Hardenberg. 

Kom het ontwerp bekijken en bedenk een passende naam 

Wil je weten hoe dit eruit gaat zien? Kom dan op 15 mei naar de inloopbijeenkomst in het gemeentehuis in Hardenberg. Tussen 18.00 en 19.30 uur laten ze je het ontwerp graag zien. Ook dagen ze je uit om een passende naam voor het park te bedenken.

Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Hardenberg volgt ontwikkelingen Schippersplas op de voet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 3 uur geleden