Afbeelding

Akkermarkt in Gramsbergen

wo 1 november 2023 Hardenberg

Zaterdag 4 november wordt de jaarlijks rommelmarkt op De Akker aan de Goudenregenstraat 75 in Gramsbergen gehouden. Het rommelmarkt festijn begint om 10.00 uur en gaat door tot 13.00 uur.

De kinderen hebben 3 dagen lang verkoopbare spullen opgehaald bij familie en bekenden. Deze worden gesorteerd en vervolgens verdeeld over de 10 klaslokalen en het speellokaal. Er is o.a. een lokaal vol boeken, een speellokaal vol speelgoed en een lokaal met allemaal elektrische apparaten. Naast alle spulletjes is er een rad van avontuur waar u mooie prijzen kunt winnen. Ook is aan de innerlijke mens gedacht met heerlijke knieperties en hamburgers. En als u even wilt uitrusten kan dat in de koffiehoek onder het genot van een kopje koffie of thee met koek of cake.

De doelen van het voetbalveld zijn toe aan vervanging. Ook wil de Akker het mooie groene schoolplein voorzien van extra bankjes. De opbrengst van de Akkermarkt gaan ze daaraan besteden. Ook is de Akkermarkt een mooie gelegenheid om het in 2021 gerenoveerde gebouw te bezoeken. Vergeet niet achter de school het groene schoolplein te bekijken. Vanaf het plein kunt u ook zien hoe de herinrichting van de uiterwaarden inmiddels is gevorderd. Wees welkom zaterdag op de Akkermarkt!

Afbeelding
Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Hardenberg volgt ontwikkelingen Schippersplas op de voet Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 4 uur geleden