Afbeelding

‘Zo heb je niets, zo heb je iets!’

wo 7 juni 2023 Coevorden

Schrijver Henk Langbroek is gastspreker tijdens het Alzheimer café Coevorden op woensdag 14 juni in de Hoeksteen aan de Rabenhaupstraat 1. Aanvang 19.00 uur. Het programma duurt tot circa 21.00 uur. De toegang is gratis. 

Langbroek houdt een lezing onder de noemer: Zo heb je niets, zo heb je iets! Hij neemt de aanwezigen mee in zijn wereld met jongdementie.

Nadat Henk de diagnose dementie kreeg, schreef hij het boek ‘Hardverwarrend’.Zijn boek wordt omschreven als een authentiek verslag van beginnende dementie, eerlijk, informatief, direct en met humor’. Naast het schrijven van een boek is Henk bekend van deelname aan het t.v. programma ‘Restaurant Misverstand’.

Henk vertelt over delen van zijn leven en zijn ervaringen, ondersteund door passages uit zijn boek. Wanneer Henk het even niet meer weet, dan is zijn vrouw Inge er om te helpen de juiste woorden te vinden. Hij gaat graag het gesprek met de aanwezigen aan. Henk neemt bij zijn bezoek aan het Alzheimer Café een aantal boeken mee voor de verkoop.

Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Hardenberg volgt ontwikkelingen Schippersplas op de voet Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 4 uur geleden